JAG NAILADE FÖRSTA PROVET I PORTUGAL

Idag har jag haft min första utbildningsdag för företaget jag ska jobba på som pågår i två veckor. Vi hade två prov idag och om man inte klarade över 85% av frågorna fick man inte gå vidare. Jag klarade 100% (alla rätt på proven) och jag är så JÄVLA glad och lättad över det, för jag har varit sjukt nervös.

Dessutom är jag så sjukt glad att jag fick sitta jämte en svensk kille från Ystad, av alla jävla danskar som redan bondat i min grupp (misstolka ej, jag älskar danskar men jag vill också ha bonda) och att han, Fabian, är så jävla skön och exakt med samma humor som mig. Dessutom bor vi bara en backe (en lång en dock) ifrån varandra. Så han och hans rumskompis Jim ifrån Hässleholm har jag hängt med ikväll och ligger nu i sängen.

Imorgon är dag två av utbildningen och jag ser inte fram emot mer prov och att behöva åka hem för att man inte klarar av dem.

Nu har jag iallafall börjat hitta till metron och tar inte Uber överallt. För imorse avbokade den jävla kuk-Ubern min taxi 2 minuter innan den var framme för att hämta mig till utbildningen. PANIK. Men de kom en ny inom 5 minuter, pjuh. 

Helvetes jävla julgran i min port. De blir bara mer och mer julpynt överallt och alla träd börjar bli fulla med julsaker.

Här går jag till metron 😍 alla hus här är så färgglada!

Såhär go efter provet när jag kom "hem"

Jobba utomlands - Lissabon - Portugal - Svensk i Lissabon
1
Nanni

Du är så duktig!!! <3