HER

"I didn't love her cus it was right. I just loved her."

Love

SEX SAKER DU INTE VISSTE OM DOGGY STYLE

 
1. Doggy style-öl

Det finns faktiskt en öl som har döpts efter denna sexställningen. Har ni hört talas om bryggeriet Flying dog? De tillverkar ölen ”Doggie style pale ale”. Om ni blir sugna på att testa den så passar den bra till grillat, cheddarost eller thaimat.

 

2. Djupare penetration

Doggy style är en populär ställning för djupare penetration. Det vet väl alla. (Eller?) Enligt en amerikansk studie visar det sig att 44% män och 36% kvinnor har prövat ställningen.

 

3. Populär i sånger

I över 1600 låtar omnämns ordet doggy style, och är därför den mest populära sexställningen att sjunga om.

 
 
4. Bulle i ugnen

Det sägs att det är rekommenderat att köra ställningen doggy style för att öka chansen att bli gravid. Det sa iallafall den romerska filosofen Lucretius som levde under romartiden.

 

5. Djursex

På latin heter doggy style ”coitus more fyrarum” och det direktöversatt betyder ”sex på djurets sätt”. Festligt.

 

6. Olagligt

Som alla vet så har ju USA ganska många märkliga lagar. I staten Washington är det, hör och häpna, olagligt att utöva ställningen doggy style. Men hur ska de kunna bevisa att du gjort det är ju frågan?

 

  • Sju anledningar att sova naken
  • Sex saker tjejer önskar sin partner visste om oralsex
  • Tre vanliga misstag du gör när du onanerar
Doggy style - Humor - Sex - Sova naken - djursex - doggy style öl - gocart öland - onanera - onani - oralsex - penetration - sex och relationer - sex och samlevnad - sexställning - sexställningar