MOT PRINS DANEIL

Nu är jag snart framme med tåget i Gävle där Krisse hämtar upp mig för att vi sen åka vidare till Sandviken. Ikväll blir det tennis! Och jag kommer vinna. Garanterat.

I helgen är det Ockelbo marknad och jag ska supa prins Daniel under bordet. Förbered dig PD!

aiia bohlin - aiiavonteese - alkohol

5 SAKER ATT TÄNKA PÅ INNAN DU RINGER DITT EX

Att gå tillbaka till sitt ex är ju en klassik grej att göra, alla har vi varit där. Men du borde tänka efter en extra gång innan du gör det. De är ju faktiskt ett ex av en (eller tusen) anledningar.

  

1. Varför tog det egentligen slut?

Var ditt ex för svartsjuk? Festade för mycket? Brydde sig för lite? Inte samma framtidsplaner? Det finns otroligt många anledningar till varför man gör slut. Men ligger detta beteende fortfarande kvar så är det ärligt talat ingen idé att ens försöka igen, vare sig det är ex-sex eller en ny chans.

Källa

 

2. Har du velat dela ditt ex med någon annan förut?

Börjar du ligga med ditt ex igen så får du räkna med att ditt ex kommer ligga med andra också. Tänk till hur du känner inför det! Förmodligen vill du inte dela exet med någon annan. 

 

Källa

 

3. Vill du må så igen?

När man saknar någon så tänker man oftast bara på de bra sakerna och aldrig på de dåliga. Testa att göra en ärlig värdering och tänk på hur ert förhållande verkligen var. Mådde du bra? Om inte: Vill du må så igen?

 

Källa

 

4. Har du verkligen riktiga känslor?

… Eller är du bara uttråkad? Vill du kanske bara ha lite sex? Då finns det många andra som inte skulle tacka nej till det. Skaffa tinder, gå ut och ragga, träffa en kompis kompis, you name it! Ibland kan faktiskt sex med någon man inte känner vara bättre än med någon man legat med.

 

Källa

  

5. Det finns alltid någon annan

Du kanske kommer gråta dig till sömns många nätter över tanken på att du kommer att dö ensam. Du kommer aldrig hitta någon så bra som ditt ex. Men TRO mig, det kommer du! Det finns någon som passar dig bättre.

 

Källa 

 

Har du gått tillbaka till ditt ex någon gång?
 
 
 
Du kanske även gillar:
balsammetoden lista - ex - funny gif - förhållande - gif - humor - kärlek - livet - sex - sex och samlevnad - sex och socker - sex tips
1

JAG ÄLSKAR DIG

I över 1.5 år har jag stått ut med dig, och det är jag glad över. För det vill jag göra massa år till!

krisse - krisse kristallkrona - krissekristallkrona - känslor - kärlek