OCH FOLK SÄGER STOCKHOLM HAR BRA NATTLIV

Men då har de inte varit i Lissabon! Alltså det finns så sjukt mycket barer och klubbar här att jag inte vet vart jag ska börja. Det blir alltid barrunda varje gång.

I fredags var jag ute med några tjejer från jobbet, både svenskar och danskar som vanligt, och sen mötte vi upp flera svenskar och danskar i Pink Street. 🙂 Kul kväll men tror jag fått 10 nya rynkor under ögonen efter att ha festat till typ 7 varje helg. 😬 Men man ska väl förfan få leva lite och rynkorna kan jag ju ta bort med fillers!!!!!!!!!!!!!!!!

(null)
Kolla vilka jävla pinglor!
Bairro Alto - Jobba i Lissabon - Lissabon - Portugal - The pink street

JULAFTON I LISSABON

Igår firade jag jul hos en dansk med 30000 danskar och 3 svenskar (kändes det som). Vi lagade mat i flera timmar och jag fick fan skala vitlöken, vilket jävla skämt. Hatar ju fan vitlök. Men det var en sjukt lyckad julafton! Dock firar portugiserna julafton idag så allting är stängt. Hur fan tror de jag ska äta då?? Har ju inte ens en kyl att kunna lagra mat i. Varit hungrig sen igår. 😅

Igår började vi festa klockan 10 på morgonen med Lambrusco till frukost och slutade väl runt 4 på natten, det märks idag kan jag berätta. Var inte ens bakis när jag vaknade men är lite dödssjuk och det känns som jag håller på o få lunginflammation. 😫 Imorgon är det dags att jobba 5 dagar igen.. Roligaste att man inte kan vara hemma sjuk från jobbet för då får man kicken rakt tbx till Sverige med röven före :)))

(null)

Julafton - Lissabon - Portugal - aiiavonteese

VIN, MIDDAG OCH SKRATT

I tisdags åkte vi hem till Fabian efter jobbet för att laga middag och dricka vin. Har haft så roliga kvällar och dagar sen jag flyttade till Lissabon att jag har träningsvärk i mungiporna. :)) Har aldrig druckit så mycket rödvin som jag gör här nere heller. Måste sluta. Tänderna börjar bli gråa..

Oliver, Fabian, Mathilda och Emmy

(null)

Anjos - Jobba utomlands - Lissabon - Portugal - Rödvin