HJÄRNSKAKNING, GET OCH TACOMAN

Detta har varit det bästa valborget någonsin. OCH DEN ÄR INTE ENS SLUT ÄN! Denna långhelg har varit helt. Jävla. Magisk.


Mer bilder utlovas.

Det här mina vänner. Det här är familj.
Alkohol - Valborg - collie - djur - get - hund - husdjur - häst - kärlek - landet - valborgsmässoafton

FRÅN PULSEN TILL MILJONER STJÄRNOR

Äntligen! Är vi framme till vårt älskade östkusten för att fira Valborg. Eller ja, ex antal timmar sen. MEN! Imorgon är äntligen alla samlade, just nu är vi endast 11 pers. Att köra en minibil 25 mil hit med ex antal flak och 10 kassar mat så var det ganska skönt att sätta sig och öppna en öl.


Imorgon vankas det grill och 5-kamp. Jag vinner, som vanligt. :) Nu säger vi godnatt för imorgon ska vi bära en kubik ved!

Full bil, nu kör vi!
Efter systemet och affären blev det liiite ont om plats. PS min blåsa dog med 3 flak på magen.
Att vänta...
Hur fan får man bort en dublett
När man är på landet och ej har champagneglas i det ena huset 😂
Alkohol - Valborg - femkamp - pripps blå - red hair - roadtrip - rött hår - vänner - västkusten

FRÅN ÅNGEST TILL GLÄDJERUS

Sen jag kom hem idag har jag suttit med en grov ångest. Ni vet sån ångest som gör så man känner sig rastlös, men man har ingen energi till att röra en hand mer än upp till bröstkorgen för att känna om hjärtat fortfarande slår? Den ångesten.


Tills jag startade Skype med mina två bästa vänner från Växjö, Natha och Sappine. Då vände det. Och då slog det mig att imorgon åker bilarna till havet på östkusten för att fira Valborg ihop. Det får mig att känna glädjerus! Som vi längtat efter denna helg i två månader nu.

Om några timmar! Först ångestskolan sen bär det av för att plocka upp resten 😍 14 flator, 2 hus, hur ska detta sluta? 😂

aiia bohlin - aiiavonteese - depression - flator - hälsa - kopparhår - panikångest - skype - valborg - Ångest - Östkusten