JAG KANSKE FÅR ÅKA HEM FRÅN PORTUGAL

Vilken jävla helvetes vecka det varit. Eftersom det är röd dag i Portugal imorgon så är vi lediga, vilket betyder en mindre dag med utbildning innan provet. Så vi gjorde provet idag. Och jag sög. Nästa vecka får man veta om man får vara kvar eller inte och praktiken på huvudkontoret börjar.

Utbildningen är 100% svårare än jag trodde och jag har aldrig känt mig så trög som denna veckan. Men nu är det äntligen helg så man kan slappna av. MEN SÅ KAN MAN INTE DET FÖR MAN VET INTE OM MAN FÅR VARA KVAR ELLER INTE!!!!!


(null)
Enda positiva idag, omelett, billig öl och en jävla brandsläckare.

(null)
Det är tack vare den här killen som jag pallat med denna skitvecka. Kolla hur fin han är!
Jobba utomlands - Lissabon - Portugal - Svensk i Lissabon
1

JAG NAILADE FÖRSTA PROVET I PORTUGAL

Idag har jag haft min första utbildningsdag för företaget jag ska jobba på som pågår i två veckor. Vi hade två prov idag och om man inte klarade över 85% av frågorna fick man inte gå vidare. Jag klarade 100% (alla rätt på proven) och jag är så JÄVLA glad och lättad över det, för jag har varit sjukt nervös.

Dessutom är jag så sjukt glad att jag fick sitta jämte en svensk kille från Ystad, av alla jävla danskar som redan bondat i min grupp (misstolka ej, jag älskar danskar men jag vill också ha bonda) och att han, Fabian, är så jävla skön och exakt med samma humor som mig. Dessutom bor vi bara en backe (en lång en dock) ifrån varandra. Så han och hans rumskompis Jim ifrån Hässleholm har jag hängt med ikväll och ligger nu i sängen.

Imorgon är dag två av utbildningen och jag ser inte fram emot mer prov och att behöva åka hem för att man inte klarar av dem.

Nu har jag iallafall börjat hitta till metron och tar inte Uber överallt. För imorse avbokade den jävla kuk-Ubern min taxi 2 minuter innan den var framme för att hämta mig till utbildningen. PANIK. Men de kom en ny inom 5 minuter, pjuh. 

Helvetes jävla julgran i min port. De blir bara mer och mer julpynt överallt och alla träd börjar bli fulla med julsaker.

Här går jag till metron 😍 alla hus här är så färgglada!

Såhär go efter provet när jag kom "hem"

Jobba utomlands - Lissabon - Portugal - Svensk i Lissabon
1

FÖRSTA DAGEN OCH MITT KORT SPÄRRAS

Ja. Idag råkade jag spärra mitt kort i en jävla atm automat. De stog att man skulle skriva in "person nummer" med sex siffror och jaa det gjorde jag tre gånger. Sen gick det inte mer och banken sa att mitt kort är så jävla kört och de kan ej skicka ett nytt till Portugal. Man skulle helt enkelt skrivit sin fyrsiffriga kod och klickat på Klar utan att fylla i de två sista stjärnorna. JAHA.

Där stog jag utan en enda euro på mig och två fulla matkassar jag inte kunde betala. Jag åt eller drack alltså inte på 24 timmar. Kunde jag tagit ut pengar innan jag åkte? Ja, men jag är lite trög och lika så min portugisiska.

Som tur är har jag träffat fotbolls-Johan från Hudiksvall, som satt på samma plan som mig, så han kunde ta ut pengar till mig och jag swishade honom. TACK!

(null)
Detta huset är utanför mig och jag får fan kalla kårar varje gång jag går förbi. Har hänt ca två gånger.

(null)
Här sprang jag och fotbolls-Johan runt ett tag idag, i ett trevåningshus köpcenter med äckligt mycket fult julpynt. 


Jul - Lissabon - Portugal - Svensk i Lissabon - Swedbank