ANVÄNDA GLIDMEDEL I HÅRET?

Visst är det sjukt fult och jobbigt med frissigt hår? Mmm I knoow.. Tror du att det hjälper med håroljor? Nä. Håroljor ger inte håret fukt. Vatten är fukt. Så enkelt är det. Men vattnet behövar bindas till ditt hår med hjälp av ämnen som drar åt sig och håller kvar fukten.
 
Klick är ett glidmedel som finns att köpa på t.ex apoteket. Det innehåller bland annat glycerin, som är hygroskopiskt och det betyder att det drar åt sig och håller kvar fukt. Om man kramar in lite av detta i sitt blöta hår efter en dusch så ger det håret glans, håller ihop lockar bättre, motverkar friss och flyghet. EFTER du gjort detta kan du låsa in fukten med en liten mängd leave in balsam, hårolja som innehåller vegetabilisk olja eller t.ex mandelolja.
 
Har man färgat hår borde man vara lite försiktig med produkter som innehålelr glycerin, det kan göra så att färgen går ur fortare på en del.
 
Köp den vattenbaserade varianten och inte den silikonbaserade.
 
VARSÅGODA!
 
 
balsammetoden - börja med balsammetoden - glidmedel - klick glidmedel - rfsu - rfsu klick - tips från coachen - vattenbaserat glidmedel