TJUV ELLER MÖRDARE?

I tisdags klockan 5 på morgonen körde jag pappa, Helena, Majsan och brorsan till flygplatsen. De åkte till Grekland med pappas jobb, Office IT partner. Jag får fan aldrig följa med...


Iallafall. Den natten skulle jag sova hemma ensam i huset och hELVETE heller tänkte rädda lilla jag så Sappine sov över. Strax efter 03 vaknade både jag och Sappine av att Shaggy (hunden) skäller och ylar, vilket han aldrig gör annars och speciellt inte på nätterna, och jag går (springer) in till Sappine.

Jag vet att det varit folk på tomten förut och nu får jag upp det värsta scenariot i mitt huvud. Jag hade glömt att tända utelamporna. Tänk om de tror att ingen är hemma nu? Tänk om de sett att pappa åkt härifrån med en resväska och tar tillfället i akt? Tänk om de är ute efter att mörda mig? TÄNK OM DE VILL TA HUNDEN? Jag höll helt enkelt på att skita ner mig av rädsla. Min största mardröm och paranoia är att det ska komma in någon i mitt hus/min lägenhet och har alltid varit.

Sabine somnade om och jag gick in till min säng igen efter att ha spytt ex antal gånger i huvudet. Ingen av oss vågade ju liksom gå upp för att kolla och vi var ju redan i källaren, OCH VAD HÄNDER I KÄLLAREN PÅ SKRÄCKFILMER?! 😭😭

Vi klarade oss iallafall men att sova ensam är något av det värsta jag vet. Blir som ett litet barn bara det att ett barn skulle säkert ha mer mod i sig. :)))

Ensam hemma - Inbrott - Paranoia